top of page
Search

Ofera experienta Play at Home cadou

Acum aveti posibilitatea de a oferi experienta Play at Home cadou pentru ca si altii sa se bucure de realitatea virtuala.


Am introdus un nou sistem de vouchere cadou pe care le puteti cumpara pentru ca cei dragi, prieteni, familie sau chiar colegii de birou sa poata incerca si ei Play at Home. Achizitionarea unui voucher se face la fel ca o simpla rezervare, iar preturile raman aceleasi.


Experientele in realitate virtuala sunt potrivite pentru orice varsta si pentru orice nivel de familiarizare cu tehnologia, de aceea credem ca fiecare ar trebui sa incerce macar o data aceasta forma de distractie. E numai buna pentru o sesiune de joaca cu copiii, potrivita chiar si pentru cei mai in varsta curiosi sa vada cu se mananca noile descoperiri in materie de tehnica si de entertainment. In plus, e cadoul perfect pentru colegii de la birou, in aceasta perioada in care intalnirile in sala de sedinta nu se mai tin, iar promisiunea ca pachetul de la curier ajunge la timp nu e 100% sigura. Un voucher pentru Play at Home e si o metoda foarte buna de a fi sigur ca nu luati un cadou neinspirat, pe care poate sarbatoritul il primeste si din alta parte si, in plus, primiti puncte pentru originalitate.

bottom of page