top of page
Search

Legendarii de la Atari lanseaza un nou joc

Atari sunt cunoscuti pentru ca au fost pioneri in dezvoltarea de jocuri si de platforme de gaming, iar acum intra si ei in realitea virtuala.


Pixel Ripped 1978 introduce jucatorul in lumea gaming-ului de 8 biti, in pielea personajului Bug, candva la inceputurile jocurilor video. Pe masura ce se desfasoara jocul, utilizatorul descopera mai multe lucruri despre Atari, dar si niste easter-eggs specifice pentru producatorul de jocuri. Pixel Ripped 1978 propune un melanj interesant de tehnologie noua si de elemente de joc video clasic, care cu siguranta va cuceri gamerii oldschool.


Jocul face parte dintr-o franciza care include si Pixel Ripped 1989 si 1995. In prima versiunea jucatorul intre in lumea din spatele monitorului si incearca sa il opreasca pe Cyblin Lord sa patrunda din lumea digitala in cea reala. In versiunea 1995 doi gameri se intorc in lumea colorata a jocurilor de 16 biti pentru a crea un echilibru intre dimensiuni. Povestea practic se continua si in Pixel Ripped 1975 pentru ca al nostru Dot se intalneste din nou cu evil Cyblin Lord si incearca sa ii dejoace planurile malefice.


Aplicatia este un partneriat intre Atari si ARVORE, cei care detin franciza Pixel Ripped, ceea ce le va permite sa foloseasca in-game visuals. We have always paid homage to our favorite games from the past in this series, but now in Pixel Ripped 1978, thanks to our partnership with Atari, we can actually reference the fantastic games and consoles from that era,” a declarat CEO-ul Ricardo Justus. “I’m incredibly proud of what the team is creating and can’t wait to have fans and newcomers to the series alike be able to play it!”
Atari au fost printre primii creatori de platforme si console de gaming si ne-au dat unele dintre cele mai cunoscute jocuri din lume: Indiana Jones and the Temple of Doom, Tetris, Road Runner, RoadBlasters sau Primal Rage. Pixel Ripped 1978 va fi lansat oficial in aceasta vara si va fi disponibil atat pe Meta (Oculus) Quest, PSVR 2 (proaspat lansat si care strange din ce in ce mai multe jocuri care ii sunt destinate) si PCVR.
4 views0 comments

Comments


bottom of page