top of page
Search

Jocuri de gatit in realitatea virtuala

La cate cooking shows avem in Romania, e clar ca ne place sa gatim. De ce sa nu incercam si in realitatea virtuala, asa sigur nu pierdem nici ingrediente pretioase, nici nu dam foc la bucatarie daca am uitat oala pe aragaz.


Job Simulator e preferatul tuturor - de la copii, la adulti si toti incearca sa vada cat de bine se descurca in bucatarie, mai ales cand comenzile incep sa curga. Vezi cati clienti nemultumiti ai la final de seara si afli daca te mai intorci la job.


Clash of Chefs VR merge pe reteta clasica - clienti multi, mancaruri din ce in ce mai complicat de executat si posibilitate de a alege in cateva dintre bucatariile lumii - americana, italiana, japoneza si mexicana, ocazie cu care poti vedea cat te bine stai la impaturit tortillas sau format sushi. In plus, mai ofera si posibilitatea de a juca impotriva altor bucatari. Si daca vreti sa fiti sigur ca veti castiga, puteti arunca farfurii sau chiar cutite, pentru impotmolirea adversarului.


Lost Recipes este pentru cei mai putini competitivi, care prefera sa se joace fara stress. Invatati si experimentati o reteta in propriul ritm, retete autentice ale unor culturi antice. Nu e experienta competitiva si nici nu are o durata foarte mare de timp de joc, insa are atat un caracter educativ cat si aproape meditativ in felul in care e construita.




Cook- Out: A Sandwich Tale e un joc potrivit pentru prietenii competitivi, care se descurca bine sa lucreze impreuna si fac fata stressului. Pentru ca Cook-Out fix asta face: va pune intr-o situatie stresanta in care trebuie sa onorati din ce in ce mai multe comenzi de sandwichuri din partea clientilor care parca nu se mai opresc. Ce e mai distractiv e ca fiecare are un rol bine definit in echipa si doar asa veti reusi sa faceti bucataria de sanwichuri sa functioneze.




bottom of page