top of page
Search

Joaca-te Squid Game acum in realitatea virtuala

Squid Game este serialul momentului pe Netflix si pare ca intreaga lume numai despre asta vorbeste. Era normal sa avem si un joc de realitate virtuala inspirat de aceasta serie coreeana.


Squid Game e o drama de tip survival in care 456 de indivizi intra intr-o competitie acerba, inspirata din tot felul de jocuri ale copilariei pentru a castiga o suma mare de bani, un premiu urias mai ales pentru unii dintre participantii care sufera de probleme financiare.


Serialul a strans rapid un fan base mare, asa ca nu a durat mult pana cand unii dintre acestia au creat propria lor aplicatie in VR pentru Oculus Quest inspirata din primul joc al Squid Game - Red Light, Green Light. In acest joc, arbitrul da startul unei competitii in care primul care ajunge la el castiga. Jucatorii trebuie sa alerge pe un teren cand primesc comanda "green light" si sa se opreasca atunci cand aud "red light". Pentru a putea juca e nevoie doar sa isi miste controllere ca si cum ar alerga, opritul la timp insa e problema, iar consecintele nu sunt diferite fata de cele din film.
Aplicatia Squid Game Red Light Green Light e disponibila complet gratuit si poate fi descarcata de aici pentru cei care vor sa vada daca ar supravietui in lumea serialului coreean. Mai mult, se pare ca microbul e atat de puternic incat inclusiv unii din creatorii de pe VRChat vor sa dezvolte aplicatii special gandite pentru platforma de VR.


11 views0 comments

Comments


bottom of page