top of page
Search

Joaca Lego in realitatea virtuala pe Oculus Quest

Creatul de forme, figuri si intregi lumi din Lego este o bucurie nu doar pentru copii, dar si pentru adulti. Acum, fanii montajelor cu piese felurite pot incerca Lego in realitatea virtuala pe Oculus Quest prin intermediul aplicatiei Bricks VR.


Bricks VR este disponibila pentru Oculus Quest dar si pentru platforma Steam VR si va permite unui numar de pana la 5 jucatori sa se intalneasca in acelasi spatiu virtual si sa construiasca lucruri unice folosind mii de caramizi.




Conform dezvoltatorilor Bricks VR ofera peste 16 milioane de caramizi colorate cu care se poate crea si experimenta, in forme care mai de care mai diferite. Odata ce jucatorii au terminat de realizat un produs virtual, il vor putea impartasi cu lumea intreaga sau, pentru cei mai sensibili le vor putea bloca, pentru ca vizitatorii sa poata doar sa le admire, nu sa le si modifice.


Pentru cei care vor experiente noi, Bricks VR ofera posibilitatea de a schimba dimensiunea avatarului, asa ca dupa ce v-ati construit din caramizi orasul ideal puteti alege sa il vedeti din perspectiva unui urias sau a unui pitic. Bricks VR este de acum disponibil pentru early access la pretul de 14.99 dolari, iar varianta full va aparea in aceasta toamna.



bottom of page