top of page
Search

I Expect You to Die primeste o continuare

Jocul favorit al celor care se dau in vant dupa mistere si rezolvarea lor contra-timp, I Expect You To Die primeste o continuare. Cog in the Machine e numele celui de-al treilea episod al francizei in care jucatorul intra in pielea unui agent secret trimis in misiune sa salveze lumea.


I Expect You To Die a fost unul dintre primele jocuri in realitatea virtuala, fiind lansat in 2016 si reusind in foarte scurt timp sa stranga o multime de fani. Gandit ca o serie de puzzleuri care trebuie rezolvate contra-timp pentru a duce la indeplinire misiunea de agent secret, aplicatia in VR a prins repede la public mai ales pentru stilul amuzant si misiunile care nu sunt lipsite de o componenta de umor.


" I Expect You to Die s-a lansat in 2016, iar franciza s-a extins mai departe de toate aspteptarile noastre datorita pasiunii si muncii echipei de dezvoltare si a fanilor uimitori pe care ii avem. Suntem cu adevarat recunoscatori comunitatii noastre de Agenti Secreti care au sustinut seria de-a lungul anilor si suntem entuziasmati sa descoperim noi misiuni secrete de care toti se pot bucura", a declarat CEO-ul Schell Games, dezvoltatorii aplicatiei.


In I Expect You to Die 3: Cog in the Machine, jucatorii vor trebui sa isi intreaca cel mai siret adversar de pana acum, tot intr-o serie de puzzleuri cu tematica de agent secret. Jucatorii vor avea parte de noi misiuni, vor incerca gadgeturi complexe, vor interactiona cu roboti, incerca telekinezia si chiar vor putea sa poarte un costum ales dupa gustul propriu pentru a intra din nou in lumea spionajului international.
"Avem noi locatii interesante si unice pentru I Expect You to Die 3 si abia asteptam sa vedem ce metode creative vor gasi jucatorii ca sa rezolve puzzleurile in timp record si sa il intreaca pe Dr. Zor. Jucatorii care incearca pentru prima oara aplicatia pot intra direct in mijlocul actiunii si se vor distra, in timp ce fanii francizei vor aprecia referintele la jocurile anterioare, au mai declarat cei de la Schell Games.


Skillurile si rata de supravietuire te fac unul dintre cei mai capabili agenti, care ai aparut fix la timp. Zoraxis, inamicul intalnit si in episoadele anterioare, are un nou plan diabolic pe care doreste sa il puna in aplicare si consecintele sunt nefaste daca ii va iesi. In aceasta continuare, e rolul agentului secret sa puna piedici in drumul acestuia, sa protejeze Agentia si lumea intreaga, cu ajutorul inteligentei si propriei vieti!Inca nu stim exact cand va fi lansat cel de-al treilea episod, insa il vom putea testa candva anul acesta. Pana atunci, putem casca pe ochi si ne intoarcem la primul si al doilea episod, sa ne prinda lansarea in forma. De altfel, I Expect You to Die 2: The Spy and The Liar a fost nominalizat la mai multe premii precum Game of the Year la Game Awards si Steam Awards si, in plus, a realizat vanzari de peste un milion de dolari si ramane unul dintre cele mai bine vandute jocuri din magazinul Meta Quest si Steam.


3 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page