top of page
Search

GTA San Andreas, inca un clasic disponibil pe Oculus Quest

GTA San Andreas e un clasic al jocurilor PC, iar fanii vor avea in curand sansa sa intre cu adevarat in lumea din Los Santos, San Fierro si Las Venturas cu ajutorul headsetului Oculus Quest. De altfel, GTA e unul dintre cele mai bine primite jocuri la nivel mondial, iar faptul ca va ajunge pe Oculus Quest nu poate decat sa ii bucure si pe fanii realitatii virtuale care vor sa experimenteze si clasice ale genului.


Desi cei de la Facebook/ Meta nu au dat o multime de detalii, putem specula ca in versiunea de VR jocul va fi first person, asa cum e cazul aplicatiilor de realitate virtuala, iar aceasta va fi disponibila exclusiv pentru Oculus Quest 2, nu si pentru cel original.


GTA San Andreas nu este singurul joc pe care cei de la Meta l-au adus in VR, inclusiv Medal of Honor: Above and Beyond beneficiaza de tratamentul realitatii virtuale. Un alt clasic care a ajuns deja in VR si care a fost apreciat, chiar daca nu e neaparat printre cele mai dorite titluri de gen este Resident Evil 4.

GTA San Andreas a aparut in 2004 si a fost un adevarat succes, cu vanzari record in primele zile de la lansare, dovada ca a si ajuns unul dintre cele mai populare jocuri de planeta, cu peste 27 de milioane de copii vandute. Anul acesta a aparut si The Definitive Edition pentru Windows, Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One si Xbox Series X/S, iar cei care vor sa se joace si mai comod trebuie sa astepte doar pana in 2022 cand va aparea pentru Android si iOS.

bottom of page