top of page
Search

Devino mare bucatar in Clash of Chefs VR

Daca iti place bucataria si iti place si competitia, pregateste-te sa iti pui skillurile la incercare in Clash of Chefs VR.

Noua experienta ii va pune pe jucatori in pielea unor chefi care vor trebui sa gateasca preparate din ce in ce mai complicate din toate bucatariile lumii intr-un nou joc care va aparea in aceasta vara. Clash of Chefs VR se anunta intens, pentru ca are 60 de nivele, in mod single player, cu retete de reprodus din ce in ce mai grele. Jucatorii vor trece prin bucataria americana, italiana si chiar japoneza. Evident, in bucataria americana jucatorii vor trebui sa faca legume si hamburgeri, in cea italiana isi vor incerca puterile de pizzaiolo, in timp ce in bucataria japoneza vor trebui sa faca sushi si supe ramen.




Pe langa varianta single player, producatorii mai vor sa lanseze una multiplayer, in care jucatorii sa dovedeasca bucatarilor adversari ca sunt cei mai priceputi, precum si un tabel global al celor mai buni jucatori din lume. Clash of Chefs VR se afla momentan in Early Access pentru alte headseturi de realitatea virtuala, dar in aceasta vara va ajunge si pe Oculus Quest. Aplicatia rupe o bucatica din piata celor de la Cook-Out: A Sandwich Tale si s-ar putea sa devina si favorita copiilor dupa ce au rupt toate nivelele in Job Simulator.

bottom of page