top of page
Search

Cele mai bine vandute jocuri de VR in 2022

Realitatea virtuala este, pe langa un tool foarte bun de invatare si experimentare, si unul ideal de entertainment si petrecere a timpului liber. Nu e de mirare ca jocurile ocupa o mare parte din timpul celor care experimenteaza VR-ul, asa ca trebuie sa vedem si pe ce au dat cei mai multi bani gamerii.


Steam si al sau owner Valve au publicat clasamentul celor mai bine vandute jocuri din 2022. Chiar daca nu sunt toate noi, unele fiind aparitii mai vechi, au reusit sa isi convinga publicul sa scoata cardul si sa introduca datele pentru a finaliza achizitia.


Half - Life: Alyx - cand a aparut a facut furori pentru ca Half- Life este unul dintre acele jocuri clasice, iubite de gameri si nu numai. Completarea povestii dintre cele doua parti a fost o adevarata placere, asa ca nu e deloc suprinzator ca acest joc lansat in 2020 inca ruleaza fin in topuri.


Boneworks nu este un joc pentru cei neinitiati in ale realitatii virtuale, un avertisment fiind primit inca de la inceput. Jucatorul trebuie sa interactioneze cu obiectele din jur, dar si cu mediul inconjurator pentru a descoperi ce se ascunde in sistemul de operare al inteligentei artificiale. In plus, aproape totul poate fi folosit pe post de arma atunci cand entitatile dusmane ataca.



Pavlov VR este, de departe, cel mai popular shooter din VR la momentul actual. E perfect pentru multiplayer, iar actiunea rapida la care trebuie sa fii in permanent atent, reincarcarea realista si platforma gandita pentru comunitate sunt unele dintre atuurile acestui joc.


Bonelab are o poveste scary in spate - jucatorul intra in pielea unui condamnat la moarte care trebuie sa gaseasca iesire din laboratorul experimental in care a ajuns.


Blade & Sorcery e deja unul dintre clasicele realitatii virtuale, fiind lansat in 2018 si e preferatul celor care se dau in vant dupa magie, potiuni si vrajitori.




Din lista celor mai bine vandute jocuri nu puteau sa lipseasca Beat Saber, un favorit al publicului si unul dintre cele mai bine vandute jocuri in VR din toate timpurile, Superhot VR, After the Fall sau Skyrim VR, varianta in realitate virtuala a popularului joc PC. Printre jocurile care sunt la jumatatea clasamentului in materie de vanzari gasim alte shootere precum Contractors, dar si Fallout 4 sau Saints & Sinners, continuarea lui Walking Dead, jocul realizat dupa cunoscutul serial cu zombies.


La categoria vanzari mai mici, dar suflete mari gasim nou lansatul Among Us VR, Medal oh Honor ajuns si el in realitatea virtuala, favoritul copiilor Job Simulator, urmate de Gorn, Arizona Sunshine sau puzzle games precum The Room VR sau I Expect You to Die.


Majoritatea acestor jocuri se regasesc deja pe headseturile Oculus Quest, iar cei care vor sa le incerce nu trebuie sa faca altceva decat o simpla rezervare. Noi asiguram castile de VR, buna dispozitie, skillurile si scorurile cele mai mari pica in responsabilitatea utilizatorilor.



bottom of page