top of page
Search

A Township Tale va fi disponibil si pe Oculus Quest

Jocul A Township Tale va fi disponibil si pe headseturile Oculus Quest, dupa ce inca din 2018 a putut fi testat pe PC. Ce il face atat de interesant e faptul ca pentru a beneficia de tot felul de arme sau unelte, jucatorii trebuie sa si le contruiasca de la zero, nu doar sa aiba resursele adunate si sa apese pe un buton, iar ciocanul sau arma sunt gata de folosit.

Pentru a putea folosi anumite tooluri din joc, personajul trebuie intai sa stranga cele necesare si apoi sa isi gaseasca un maestru, dar si o carte, din care sa invete tehicile de a sculpta in lemn, spre exemplu.


Jocul e cu atat mai interesant cu cat, fiind gandit pentru multiplayer, in cadrul satului virtual, pana la 8 jucatori pot sa invete si sa construiasca lucruri, fiind cu totii legati unul de altul. Pe langa asta, A Township Tale este o adevata lume in realitatea virtuala care trebuie descoperita, protejata si dezvoltata. De altfel, explorarea este cheia acestui joc, unde toti participantii trebuie sa descopere cum functioneaza lucrurile, cum sa invete sa creeze unelte noi, sa prinda noi abilitati si chiar sa ajute la dezvoltarea satului pentru intreaga echipa.


A Township Tale va fi disponibil pentru Oculus Quest incepand cu jumatatea lunii iulie, dar cei care sunt nerabdatori si detin deja un headset VR pentru PC il pot testa chiar astazi.

bottom of page