top of page
Search

3 jocuri cu avioane de jucat in VR pe Oculus Quest 2

Jocurile cu avioane sunt simpatice, potrivite pentru toate varstele si pentru spiritul competitional. Unele dintre ele pun la treaba si coordonarea ochi-mana-controller, insa fiecare dintre acestea vine cu gradul sau dificultate tehnica sau de amuzament.


Warplanes: WW1 Figthers e jocul potrivit atat pentru cei care sunt fani ai arcade games cat si pentru cei care prefera simulatoarele. In aceasta experienta VR intri in pielea unui pilot din Marele Razboi si ai la dispozitii doua campanii cu sute de misiuni intr-o multime de locuri diferite, pe timp de noapte sau de zi, iarna sau primavara. Mai mult, sunt disponibile 18 avioane, de la cele mai usoare, folosite in misiunile de recunoastere pana la cele mai perioculoase bombardiere. In plus, e dispnibil si pentru multiplayer si co-op, fiind posibil sa iti creeze si propria ta escadrila de avioane.


Simple Planes VR e genul de simulator basic care iti permite sa descarci din colectia de avioane si sa pilotezi, cu tot cu un cockpit imersiv si controale in VR. Pentru pasionati, Simple Planes VR ofera posibilitatea de a pilota peste o suta de mii de avioane de tot felul, de la cele mai vechi, la cele de ultima generatie si pana la navete spatiale.


Ultrawings e genul de platforma in care te sui intr-o serie de avioane, le pilotezi pentru a finaliza diferite misiuni in multitudinea de insule din mediul virtual. In plus, pentru fiecare misiune indeplinita primesti bani pentru a-ti putea cumpara noi avioane si noi aeroporturi.


Bonus! Microsoft Flight Simulator e unul dintre jocurile clasice, favorite, care dupa mai multa vreme a ajuns si in VR. Experienta pilotarii unui avion fara a fi cu adevarat la mansa a ajuns acum la urmatorul nivel. In aceasta varianta de joc, sunt disponibile 747 jumbo jet, F/A-18 Hornet, P-51D Mustang si chiar un elicopter, cate ceva pentru fiecare tip de jucator. Poti alege sa fii pilot, co-pilot sau chiar controlor de trafic si cu o paleta de 24.000 de aeroporturi de aterizat sau decolat din intreaga lume, de la cele mai usoare la cele foarte dificile.


bottom of page